af014367: Grote tombola Emile Vandervelde - Instituut Emile Vandervelde; Kreveld, Gerrit (1982)
"Affiche uitgegeven in 1982 door het Instituut Emile Vandervelde (IEV) voor een tombola. Afbeelding: tekening van vijf auto's. Tekst: GROTE TOMBOLA EMILE VANDERVELDE. 1 wagen AUDI COUPE, 1 wagen PASSAT C. 5 deuren, 1 wagen JETTA C 2 deuren, 8 wagens GOLF C 3 deuren, 8 wagens POLO C (nieuw model), 1 wagen POLO C (gratis omslagbiljet). 4.000 prijzen waarvan: 20 wagens AUDI en VOLKSWAGEN, 20 kleurentelevisies ACEC. Het biljet: 25 F. Het boekje: 100 F (4 biljetten + 1 omslagbiljet). Trekking: 11 juni 1982. Ten voordele van de werken voor de opvoeding, culturele actie. Toelating K.B. 11/12/1981. C.D. 585-13-2. Vrij van zegel. Verant. uitg. G. Kreveld, Keizerslaan 13 – 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"