fo005799: Urbain Jamar - Graphopresse
"© Graphopresse Zwart-witfoto van Urbain Jamar in het gezelschap van v.l.n.r. Jozef Van Santvoort, Achille Delattre en Jean Longville, oktober 1936. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"