660.X.1: Youtube-kanaal van Ecolo - Ecolo
"Collection: Ecolo; Level of description: Series; Series: 660.X: Social media; Biografie: Ecolo is een Franstalige, groene politieke partij in België. De naam is officieel een letterwoord dat staat voor Ecologistes Confédérés pour l'Organisation de Luttes Originales (Groenen Verenigd voor de Organisatie van Originele Acties), maar is in werkelijkheid de verkorting van 'Ecologie' of 'Ecologisten'.