af001016: Marina Hoornaert voor Europa, SP 10, 6e plaatsvervanger - SP-afdeling Gent; Van de Wynckel, Danny
"Affiche uitgegeven in 1984 door de Socialistische Partij (SP)-afdeling Gent voor de Europese verkiezingen. Tekst: Marina Hoornaert voor Europa, SP 10, 6e plaatsvervanger. Europese verkiezingen. Verantw. uitgever: Danny Van de Wynckel, Vrijdagmarkt, Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"