Olimpiada Popular, Barcelona, 1936 (poster) (1936)
808-0001-001 OLIMPIADA POPULAR BARCELONA 22-26 de JULIOL 1936 OLIMPIADA POPULAR. 22-26 JULIO OLYMPIADE POPULAIRE.22-26 JUILLET VOLKS OLYMPIADE, 22-26 JULI PEOPLES' OLYMPIAD, 22-26 JULY COMITE ORGANITZADOR RAMBLA SANTA MONICA 25 (C. A. D. C. I.) BARCELONA PUBLICITAT COLL • TALLERS 7 • BARCELONA 292/808.91/4/1