Viering 25-jarig bestaan in het Minerva-paviljoen. Adama van Scheltema en Rüter poseren voor de tentoonstelling over de Commune
Viering 25-jarig bestaan in het Minerva-paviljoen. Adama van Scheltema en Rüter poseren voor de tentoonstelling over de Commune.