Een kijkje in de zaal bij het jubileum ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de Werkplaats. Op de eerste rij, rechts: Boeke; tweede van links: Betty. Serie van drie foto's
Een kijkje in de zaal bij het jubileum ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de Werkplaats. Op de eerste rij, rechts: Boeke; tweede van links: Betty. Serie van drie foto's.