Actiedag voor een olie-embargo tegen Zuid-Afrika bij de villa van oliehandelaar Deuss in Berg en Dal - Willems, Ronny,
Actiedag voor een olie-embargo tegen Zuid-Afrika bij de villa van oliehandelaar Deuss in Berg en Dal.