Demonstratie van homoseksuelen tegen bisschop Gijssen. Katholieke tegen-demonstranten tegenover homoseksuelen - Babeliowsky, Paul,
Demonstratie van homoseksuelen tegen bisschop Gijssen. Katholieke tegen-demonstranten tegenover homoseksuelen.