Medewerkers- bestuursvergaderingen, afscheidsrecepties. Op de achterkant van de foto staan alle namen van de afgebeelde personen vermeld
Medewerkers- bestuursvergaderingen, afscheidsrecepties. Op de achterkant van de foto staan alle namen van de afgebeelde personen vermeld.