In het bedrijfsmuseum van de cokesfabriek. Op de expositie-foto S.J. Rutgers (midden) en Koos Visch (rechts). Op de voorgrond bezoekster M. Mol-Visch, dochter van K. Visch
In het bedrijfsmuseum van de cokesfabriek. Op de expositie-foto S.J. Rutgers (midden) en Koos Visch (rechts). Op de voorgrond bezoekster M. Mol-Visch, dochter van K. Visch.