Enkele aspecten van de strafrechtelijke reactie op oorlogsmisdrijven en misdrijven tegen de menselijkheid (University Press Amsterdam, 1973)
Mit bibliogr., reg. en tabn. Mit deutscher Zusammenfassung. Proefschrift Amsterdam.