Verslag van de commissie achterstallige betalingen [voorz. F.P. Heckman]. Ingesteld bij besluit van de Staatssecretaris voor Uniezaken en Overzeese Rijksdelen dd. 4 december 1951 (['s-Gravenhage, 1952)
Ministerie van buitenlandse zaken. Regeringscommissariaat voor Indonesische aangelegenheden.