Een 8-cilinder enkelwerkende tweetact Stork-dieselmotor voor scheepsvoortstuwing. Tekst op achterzijde
Een 8-cilinder enkelwerkende tweetact Stork-dieselmotor voor scheepsvoortstuwing. Tekst op achterzijde.