Robert en Bertram, de twee lustige vagebonden - Hahn, Albert,
Titel prent: Robert en Bertram : -Sjonge, sjonge, zei De Geer op een morgen tot De Montigny, toen het nog in de vette dagen der Hypotheekbank was... Links De Geer, rechts Le Fèvre de Montigny.