Links: Het dringen voor de bulletins bij het einde der staking. Rechts: metaalbewerkers vergaderen in de tuin van het Paleis voor Volksvlijt. Uit: De Prins, 17-4-1903, p. 496
Links: Het dringen voor de bulletins bij het einde der staking. Rechts: metaalbewerkers vergaderen in de tuin van het Paleis voor Volksvlijt. Uit: De Prins, 17-4-1903, p. 496.