PvdA'ers volgen de verkeizingsuitslagen via de tv. V.d. Heuvel in het centrum, linksachter haar Schaeffer, Kosto derde van rechts
PvdA'ers volgen de verkeizingsuitslagen via de tv. V.d. Heuvel in het centrum, linksachter haar Schaeffer, Kosto derde van rechts.