Rapport van de Gemeentelijke Industrie-Commissie over het erfpachtsstelsel voor industrieterreinen. . Erfpachtsstelsel voor industrieterreinen (s.n.])
Omslag titel: Erfpachtsstelsel voor industrieterreinen.