Advies inzake ontslag aan vrouwelijke werknemers bij huwelijk en zwangerschap. Uitgebracht aan de Minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid (Sociaal-Economische Raad, 1969)
Uitgave van de Sociaal-Economische Raad. 1969, no. 6.