Protest bij de gevangenis op de Amstelveenseweg tegen het oppakken van 7 geweldloze demonstranten - Wöhlken, Hans,
Protest bij de gevangenis op de Amstelveenseweg tegen het oppakken van 7 geweldloze demonstranten.