Nederland-DDR : . Periodiek van de Vereniging Nederland-DDR
(1978) - (1980) o.d.t.: Periodiek van de Vereniging Nederland-DDR; (1981) - (1982) o.d.t.: Dialoog. Tijdschrfit voor culturele en sociale kontakten. - Voortgezet als: Informatie bulletin Nederland-DDR (ZK 45034).