Afscheid van mevrouw drs. C.I. Dales als Burgermeester van Nijmegen. Band I-IV. Band IV afscheid gemeentepolitie van Nijmegen en brieven van genodigden die verhinderd waren
Afscheid van mevrouw drs. C.I. Dales als Burgermeester van Nijmegen. Band I-IV. Band IV afscheid gemeentepolitie van Nijmegen en brieven van genodigden die verhinderd waren.