Bijeenkomst AABN, KZA e.a. t.g.v. de Zuid-Afrikaanse verkiezingen in de Rode Hoed, Amsterdam: enthousiast publiek - Zuid-Afrikanen en Nederlanders - Bogaard, Hans van den,
Bijeenkomst AABN, KZA e.a. t.g.v. de Zuid-Afrikaanse verkiezingen in de Rode Hoed, Amsterdam: enthousiast publiek - Zuid-Afrikanen en Nederlanders.