De Reaktie: "Ach dat er toch eens zoo'n zondvloed kwam en al die kiesrechtplannen der regeering verzwolg." - Hahn, Albert
Titel prent: De watersnood : de reaktie: "Mocht toch zoo'n zondvloed eens al die kiesrechtplannen verzwelgen!".