'Inauguratie diner begin cursus '99/1900'. In het midden zittend met glas in de hand met lorgnet Adama van Scheltema - Schuitvlot, Nic. (1899)
'Inauguratie diner begin cursus '99/1900'. In het midden zittend met glas in de hand met lorgnet Adama van Scheltema.