Advies inzake de bestedingen. Uitgebracht aan de Minister van Economische Zaken en de Minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid (Sociaal-Economische Raad, 1956)
Publikaties van de Sociaal-Economische Raad, 1956, 8.