Het honderdjarig bestaan van de Leidsche maatschappij van weldadigheid, ter voorkoming van verval tot armoede 1817-1917 : (Maatschappij van Weldadigheid, 1917)
Gedenkboek: Leidsche Maatschappij van Weldadigheid.