Katholiek Zuid Limburg en het fascisme. Een onderzoek naar het kiesgedrag van de Limburger in de jaren dertig (van Gorcum, 1975)
Met bibliogr., krtn, reg. en tabn. Avec resumé en français. Mit deutscher Zusammenfassung.