Het bitteruur - Hahn, Albert,
Titel van de tekening staat op de achterkant. Titel prent: In het bitteruur : "Zeker, nog staatspensioen ook. Als er niet zoo hard gewerkt bij moest worden, zou tegenwoordig iedereen wel arbeider willen zijn!".