De tribune. Sector Post van de Alg. Centrale der Openbare Diensten
Tot (1967) o.d.t.: De tribune van P.T.T.-Z.L. Orgaan van de Alg. Centrale ... - Franse ed.: La tribune des P.T.T.-M.A. Organe ... (ZF 31158).