Interview met buurtbewoners over de NIeuwmarktbuurt, Radio Stad 24-4-1985; Kraken, ontruiming Singel 114, Radio 'De Vrije Keizer'
Interview met buurtbewoners over de NIeuwmarktbuurt, Radio Stad 24-4-1985; Kraken, ontruiming Singel 114, Radio 'De Vrije Keizer'.