Interview, van A. Romein-Verschoor door Tjepkema en Van der Keuken, uit de serie van de NTS over de jaren 1910 en de invloed van de Russische revolutie op Nederland. NB: BG GB1/395 spoor 1 en BG GB1/421 rood - Romein-Verschoor, Annie.
Interview, van A. Romein-Verschoor door Tjepkema en Van der Keuken, uit de serie van de NTS over de jaren 1910 en de invloed van de Russische revolutie op Nederland. NB: BG GB1/395 spoor 1 en BG GB1/421 rood.