De oude Vos: Die Sneeker druiven zijn me te zuur, ik ga maar weer aan mijn lievelingsstudiën - Hahn, Albert,
Titel prent: De oude vos : "Die druiven zijn mij eigenlijk te zuur. Ik ga maar weer studeeren.".