Jaarboek van het Bureau voor de RK Vakorganisatie. . Jaarboek van de Nederlandsche Roomsch-Katholieke Vakbeweging
Voor het jaarverslag 1(1909/10) zie: ZO 45793. Vanaf 3(1912) o.d.t. Jaarboek van het Bureau ... Vanaf 6(1915) o.d.t. Jaarboek van de Nederlandsche Roomsch Katholieke Vakbeweging. 15(1924) bevat het Verslag van de Fed. der Diocesane Roomsch-Katholieke Volks- en Werkliedenbonden in Nederland over 1923 en 1924.