Audiovisueel materiaal over Nicaragua van het El Sol-projekt (Jongerenbeweging, verbonden met de FNV [etc.])
Het El Sol projekt is een initiatief van de Jongerenvakbeweging, verbonden met de FNV en het Nicaragua-Komitee Nederland.