Serie van 8 foto's en het logo van de Vrouwendag in Amsterdam. Beelden van de optocht op de Weteringschans en de manifestatie in het Concertgebouw - Kreveld, D. van
Serie van 8 foto's en het logo van de Vrouwendag in Amsterdam. Beelden van de optocht op de Weteringschans en de manifestatie in het Concertgebouw.