Ill. bij "Wat er gebeurde bij de wieg van den Notenkraker.". . Op achterzijde tekening staat nog een tekening - Hahn, Albert
Ill. bij "Wat er gebeurde bij de wieg van den Notenkraker.". Op achterzijde tekening staat nog een tekening.