Kopie van een foto afkomstig uit de collectie-Stork in het Rijksarchief Overijssel of de bedrijfsbibliotheek van Stork te Hengelo. De 3000ste ketel. In het midden, met kaal hoofd en hoed in de hand: Stork (1912)
Kopie van een foto afkomstig uit de collectie-Stork in het Rijksarchief Overijssel of de bedrijfsbibliotheek van Stork te Hengelo. De 3000ste ketel. In het midden, met kaal hoofd en hoed in de hand: Stork.