Rapport betreffende het onderzoek naar de migratietraagheid in Oost-Groningen. Uitgebracht aan het Ministerie van Maatschappelijk Werk te 's-Gravenhage (Instituut voor Sociaal Onderzoek van het Nederlandse Volk (ISONEVO), 1955)
Bibl.