Radnički štrjakovi 1936. Objašnjenje pravih uzroka njihovih pojava u 1936 godini: 1. Dizanje životnog standarda radnika. 2. Sklapanje kolektivnih ugovora ([Popović])
Izd. centralnog sekretarijata radnčkih komora u Beogradu.