Wat wil de Spartakusbond? [Uit het Duits vert.] (Werkgroep Zelfbeheer van de Kritische Universiteit Nijmegen])
Uit: Rosa Luxemburg, Politische Schriften. II, p. 159-170, 2e dr., 1968. BUNDEL. Stencil.