Kopie van een foto afkomstig uit de collectie-Stork in het Rijksarchief Overijssel of de bedrijfsbibliotheek van Stork te Hengelo. Centrifugaal-pompmachine 2000 en ketel 3000 (1913)
Kopie van een foto afkomstig uit de collectie-Stork in het Rijksarchief Overijssel of de bedrijfsbibliotheek van Stork te Hengelo. Centrifugaal-pompmachine 2000 en ketel 3000.