Afmeting excl. passe-partout. . Titel prent: Frankrijk in de Maroccaansche klem : De Gallische haan kraait: "Het is mis", en hoe hij ook spartelt, het blijft zoo het is - Hahn, Albert
Afmeting excl. passe-partout. Titel prent: Frankrijk in de Maroccaansche klem : De Gallische haan kraait: "Het is mis", en hoe hij ook spartelt, het blijft zoo het is.