Afscheid van Woudenberg (rechts) als secretaris van de partij. Samen met zijn vrouw (links) bekijkt hij een cheque voor een reis naar Amerika
Afscheid van Woudenberg (rechts) als secretaris van de partij. Samen met zijn vrouw (links) bekijkt hij een cheque voor een reis naar Amerika.