De eerste schreden van de mammoet. Informatie omtrent eisen en mogelijkheden. Verslag van de verrichte werkzaamheden (Staatsuitgeverij, 1967)
Met bibliogr. en graf. Publikatie van het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen.