Foto gemaakt t.g.v. de opening van het Jan van Zutphenhuis door "Ome Jan van Zuthpen" zelf, die tevens een borstbeeld van zich zelf mocht onthullen. Leden van het bestuur zijn vermeld op de achterkant van de foto
Foto gemaakt t.g.v. de opening van het Jan van Zutphenhuis door "Ome Jan van Zuthpen" zelf, die tevens een borstbeeld van zich zelf mocht onthullen. Leden van het bestuur zijn vermeld op de achterkant van de foto.