In de Houtrusthallen. Aanbieden van het volkspetionnement aan Lubbers. Vooraan, op stoelen v.l.n.r. : Van Putten, Ter Laak, Ernst
In de Houtrusthallen. Aanbieden van het volkspetionnement aan Lubbers. Vooraan, op stoelen v.l.n.r. : Van Putten, Ter Laak, Ernst.