Afbeelding excl. passe-partout. . Titel prent: De klacht van den werkelooze : de oud-minister Rappard was een fidele vent - Hahn, Albert
Afbeelding excl. passe-partout. Titel prent: De klacht van den werkelooze : de oud-minister Rappard was een fidele vent...