Bedrijfsdemokratie in een produktie Kooperatie. Getoetst aan de coop. vereniging Ingenieursbureau V. Steenis w.a (Z.pl., 1970)
Overd.: Productie Cooperatie. Orgaan van de Associatie van Bedrijven op Cooperatieve Grondslag.