Inventaris van het archief van de familie Martens van Sevenhoven en aanverwante families (1478)1585-1975 / . Inventaris familie Martens van Sevenhoven (Utrechts Archief, 2000)
Omslagtitel: Inventaris familie Martens van Sevenhoven.